Sprijinirea proiectelor si investitiilor in zonele montane din Romania a fost inceputa de catre Camera de Comert si Industrie Valcea inca din anul 2007, prin participarea si aderarea camerei la Clubul Camerelor Montane din Europa. Asociatia Europeana Montana este rezultatul firesc al demersurilor facute in acest sens de catre Camera de Comert Valcea.

Read more: Camera de Comert si Industrie Valcea sprijina dezvoltarea zonelor montane

Category: Stiri

Presedintele Camerei de Comert si Industrie Valcea, Valentin Cismaru, a participat la cea de-a 3-a conferinta a celor mai faimosi munti din lume, organizata in SUA. Primele doua editii ale World Famous Mountains Conference au fost organizate in China.

Intr-o scrisoare oficiala transmisa Camerei de Comert si Industrie Valcea de catre Biroul Administrativ al Asociatiei din China, CCI Valcea a fost instiintata ca stafeta pentru organizarea celei de-a 4-a editii a conferintei World Famous Mountains a fost predata organizatiei infiintata de catre presedintele Valentin Cismaru in 2007 - Asociatia Montana. Evenimentul se va desfasura anul viitor in Romania, la Ramnicu Valcea.

Read more: Cei mai faimosi munti din lume vin in Ramnicu Valcea

Category: Stiri